Appartement Voorburg ll

Ontdek dit prachtig gerenoveerde topappartement in Voorburg, gelegen nabij Park ‘t Loo. In opdracht van een van onze vaste opdrachtgevers hebben wij dit appartement volledig gerenoveerd, met als doel het direct bewoonbaar maken.

Tijdens de renovatie hebben we diverse werkzaamheden uitgevoerd, waaronder de installatie van een nieuwe CV-installatie en de volledige vernieuwing van de elektra. Daarnaast zijn de w.c., badkamer en keuken grondig aangepakt en voorzien van moderne elementen. Ook hebben we de wand- en vloerafwerking vernieuwd, waardoor het appartement een frisse en eigentijdse uitstraling heeft gekregen.

Bijzondere aandacht is besteed aan de details, zoals het fraaie composiet aanrechtblad in de keuken en een moderne plafondhoge stalen deur. Deze elementen dragen bij aan de luxe en hoogwaardige afwerking van het appartement.

Bent u benieuwd wat wij nog meer doen, neem dan een kijkje tussen onze andere referentieprojecten en volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze nieuwste projecten en inspiratie op te doen voor uw eigen verbouwplannen. Op deze manier kunt u altijd op de hoogte blijven van ons werk en kunt u zien hoe wij onze klanten helpen bij het realiseren van hun droomwoning. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen op onze social media kanalen!