Appartement Voorburg

Met trots presenteren wij ons recent afgeronde referentieproject in Voorburg. Dit prachtige 4-kamer appartement is volledig verbouwd en gemoderniseerd, zodat het de komende jaren zonder problemen bewoond kan worden.

Tijdens de renovatie is niet alleen het verwarmingssysteem, de keuken, de riolering en de elektra vernieuwd, maar ook de toilet en badkamer zijn volledig verbouwd en gemoderniseerd. Hierbij is veel aandacht besteed aan de functionaliteit en uitstraling, zodat deze ruimtes voldoen aan de wensen en eisen van de bewoners.

Bij de verbouwing is ook veel aandacht besteed aan de duurzaamheid van het pand. Zo is het verwarmingssysteem bijvoorbeeld vernieuwd met energiezuinige opties en zijn er hoogwaardige materialen gebruikt die bijdragen aan een efficiëntere energiehuishouding.

Het resultaat is een prachtig appartement dat klaar is voor de toekomst en aan alle moderne eisen voldoet. Wij zijn trots op het behaalde resultaat en danken onze opdrachtgever voor het vertrouwen in ons vakmanschap. Wilt u ook uw woning verbouwen of renoveren? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bent u benieuwd wat wij nog meer doen, neem dan een kijkje tussen onze andere referentieprojecten en volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze nieuwste projecten en inspiratie op te doen voor uw eigen verbouwplannen. Op deze manier kunt u altijd op de hoogte blijven van ons werk en kunt u zien hoe wij onze klanten helpen bij het realiseren van hun droomwoning. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen op onze social media kanalen!