Finse woning Pijnacker

Wij zijn verheugd dat we de installaties mochten verzorgen voor deze prachtige vrijstaande woning in de Finse bouwstijl. Onze focus lag op het creëren van een comfortabele en duurzame leefomgeving, waarbij we het verwarmingssysteem, tapwatersysteem en ventilatiesysteem hebben aangelegd. Dit inclusief het leidingwerk in de woning.

Voor de verwarming en koeling van het huis is gekozen voor een Mitsubishi lucht-water warmtepomp van 8 kW. Deze Split warmtepomp zorgt voor een aangename temperatuur, het hele jaar door. Als afgiftesysteem zijn Jaga-hybride radiatoren en convectorputten gebruikt. Deze elegante en efficiënte systemen bieden de mogelijkheid om zowel te verwarmen als te koelen. Voor extra comfort is er ook vloerverwarming geïnstalleerd in de badkamer.

Het tapwater wordt verzorgd door een ventilatie lucht warmtepomp, die fungeert als een warmtepompboiler. Wat deze oplossing uniek maakt, is dat we gebruikmaken van de ventilatielucht die normaal gesproken verloren gaat. Door deze warmte te benutten, wordt het tapwater op een energiezuinige manier verwarmd en geniet u tegelijkertijd van een optimale luchtkwaliteit in de woning.

Om het duurzame karakter van deze woning verder te versterken, zijn er 30 PV-panelen geplaatst. Deze panelen wekken ruim voldoende energie op om het verbruik van de installaties te dekken, waardoor de woning grotendeels zelfvoorzienend is.

We willen de opdrachtgever bedanken voor zijn vertrouwen in ons. Het was een voorrecht om deel uit te maken van dit fantastische project en bij te dragen aan het creëren van een energie-efficiënte en milieuvriendelijke woning.

Als u benieuwd bent naar onze andere referentieprojecten, nodigen we u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast kunt u ons volgen op Facebook, Instagram en LinkedIn, waar we regelmatig updates delen over onze nieuwste projecten. Zo blijft u altijd op de hoogte van ons werk en kunt u inspiratie opdoen voor uw eigen verbouwplannen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op onze social media kanalen!