Nieuwbouw dijkwoning te Oud Bijerland

In opdracht van een particuliere klant hebben we recent een project afgerond in Oud-Beijerland. Hier hebben we een uitdagende opdracht tot een succesvol einde gebracht. Dit project betreft de bouw van een uniek prefab houtskeletbouw huis op een prachtige locatie aan een dijk. Perfecte locatie, genieten van de rust en mooie omgeving en toch dichtbij de stad.

De woning die er eerder stond is gesloopt, maar met het oog op hergebruik hebben we de bestaande fundering deels behouden en uitgebreid. In slechts één week tijd is het prefab houtskelet door derden opgebouwd.

We hebben ook alle installaties verzorgd om het huis van alle moderne gemakken te voorzien. Denk hierbij aan de aanleg van de rioolering, waterleidingen, elektrische installatie en ventilatiesysteem. Daarnaast hebben we ook de complete afbouw van het huis verzorgd, waarbij onze toewijding aan vakmanschap en precisie ervoor heeft gezorgd dat alle installaties naadloos geïntegreerd zijn in het ontwerp van het huis.

Wat dit project extra bijzonder maakt, is de focus op duurzaamheid en energie-efficiëntie. Het huis is ontworpen om meer dan energieneutraal te zijn, zelfs energieleverend. Door slimme keuzes te maken in het ontwerp en de installaties, zoals de toepassing van een Daikin Altherma warmtepomp, een ventilatielucht warmtepomp en een monitoringssysteem, hebben we ervoor gezorgd dat het huis voldoet aan de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid.

Daarnaast beschikt het huis over 30 PV-panelen met een SolarEdge systeem, waardoor het huis zelfvoorzienend is in energie en zelfs overtollige energie kan leveren aan het elektriciteitsnet. Ook zijn er voorzieningen getroffen voor een laadpaal, zodat de bewoners hun elektrische auto’s kunnen opladen met schone energie.

Dit project in Oud-Beijerland is een waar pronkstuk van ons vakmanschap, innovatie en duurzaamheid. We hebben bewezen dat we uitdagende opdrachten met succes kunnen realiseren, keer op keer. Neem contact met ons op voor meer informatie over dit project en ontdek hoe wij uw bouw- en renovatiedromen kunnen waarmaken.

Bent u benieuwd wat wij nog meer doen, neem dan een kijkje tussen onze andere referentieprojecten en volg ons op Facebook, Instagram of LinkedIn om op de hoogte te blijven van onze nieuwste projecten en inspiratie op te doen voor uw eigen verbouwplannen. Op deze manier kunt u altijd op de hoogte blijven van ons werk en kunt u zien hoe wij onze klanten helpen bij het realiseren van hun droomwoning. Wij kijken er naar uit om u te mogen verwelkomen op onze social media kanalen!